foto winkel maasdam
Home   Beveiliging Binnenzonwering Buitenzonwering Horren Contact


BINNENZONWERING

WIJ KOMEN BIJ U LANGS EN REGELEN ALLES


De firma Maasdam is de enige Luxaflex Select Dealer van Nederland. Dat betekent dat wij alle Luxaflex producten kunnen leveren.

Een kleur of product uitzoeken in een winkel is en blijft lastig. De kleur van de meubelen, wanden en vloer zijn immers sterk bepalend. "Doe mij maar hetzelfde als de buren" gaat dan ook vaak niet op. In onze showroom zijn de verschillende producten opgenomen, uitgevoerd met verschillende bedieningssoorten. Tevens staat er een volledig kleurenoverzicht. Voor het uitzoeken van de juiste kleur komen we graag, vrijblijvend, bij u langs. Dit bezoek kan zowel tijdens winkeltijden als na sluitingstijd.

Bekijk onze horrenproducten op de
Luxaflex Binnenzonwering pagina
(zie onder, alleen in IE):


winkel maasdam
   (deel van ons winkel assortiment)


Op het moment dat u een kleur uitzoek, nemen wij de maat voor u op. Op hetzelfde moment wordt er gekeken naar de benodigde montageversie. De montage is bij Luxaflex altijd standaard inbegrepen. Geen gedoe, geen gezeur met schroefjes of beugels. Onze monteurs zijn zeer bevlogen en kennen de kneepjes van het vak. Uw eventuele oude producten worden milieuvriendelijk afgevoerd voor verdere verwerking.

Kinderveiligheid
Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. Dat betekent dat doodgewone zaken, zoals uw raambekleding, ineens gevaren met zich kunnen meebrengen. Hiervoor zijn er speciale oplossingen.