foto winkel maasdam
Home   Beveiliging Binnenzonwering Buitenzonwering Horren Contact


BUITENZONWERING

WAAROM BUITENZONWERING EN WELKE PAST BIJ MIJ


Lichtinval in uw woning is een prettige bijkomstigheid op een donkere dag. Op een zonovergoten dag kan het wel eens lastig worden of gewoonweg te heet in de tuin of woning. Gelukkig is er een grote verscheidenheid aan producten waarin voor elke situatie een passend product te vinden is: de klassiek-romantische uitstraling van een markies of een functioneel, maar elegant, clipvenster (uiteraard uitgevoerd met een Somfy afstandsbediening die nimmer van z'n geheugen gaat), een vrij uitzicht van een screen, maar geen hinderlijke warmte en uv-straling.

Bekijk onze horrenproducten op de
Luxaflex Buitenzonwering pagina
(zie onder, alleen in IE):


winkel maasdam
   (deel van ons winkel assortiment)


Het licht-reducerende schild, in verschillende kleuren verkrijgbaar, klappert niet en loopt zeer soepel met de standaard geleverde motor. In onze demoruimte zijn alle producten en profielkleuren opgenomen welke u kunt testen op kwaliteit, souplesse (van de motor) en functionaliteit.

De Somfy afstandsbediening laat zich gemakkelijk bedienen en wacht op uw commando's. Alle andere zaken kunnen het best bij u thuis bekeken en gemeten worden. Ons vrijblijvend huisbezoek geeft u de kans om de kleuren in uw eigen omgeving te bekijken en na te gaan welk soort zonwering het beste bij u past. De offerte geeft een helder beeld van de mogelijkheden en kosten. Onze eigen monteurs staan klaar voor een vakkundige montage. Eventuele oude producten worden kosteloos en milieuvriendelijk afgevoerd voor verdere verwerking. Door de inzet van onze eigen monteurs is de prijs voor een top Luxaflex Outdoor-product zeer acceptabel en inzichtelijk.

Prijsbeleid bij Maasdam
We werken transparant naar de klanten. De adviesprijslijsten zijn onze handvatten. Voor deze prijs koopt u een totaalpakket van meten, monteren en afvoeren. Iedereen betaalt hetzelfde. Goed doorrekenen leert dat het over het algemeen op het zelfde neerkomt als standaard kortingen.