foto winkel maasdam
Home   Beveiliging Binnenzonwering Buitenzonwering Horren Contact


VEILIGHEID BIJ U THUIS

Helaas is de truc van het cilindertrekken doorgedrongen tot het dievengilde. De truc is niet nieuw maar kan bij bijna alle bestaande sloten toegepast worden! Jan en alleman weten nu hoe de cilinderkerntrekmethode werkt en deze wordt helaas ruim toegepast in Diemen en omstreken. Door het inschroeven van een stevige schroef wordt de kern uit het huis van de cilinder getrokken. Het enige wat rest is het opendraaien van het slot met een schroevendraaier! Deze actie duurt ongeveer 15 à 20 seconden en maakt nauwelijks geluid. De Bulgaarse methode kan alleen bij niet-beschermde cilinders die in een niet-gecertificeerd slot gemonteerd zijn. Bij deze methode wordt de cilinder door het slot geslagen en kan het slot worden opengedraaid met een schroevendraaier.


winkel maasdam
   (deel van ons winkel assortiment)
De crackmethode kan bij alle te lange, of niet beschermde, cilinders worden toegepast die zijn omvat door een schildplaat van blik. De cilinder wordt eenvoudig gebroken en door de meenemer te verdraaien is de deur zo open.

De firma Maasdam heeft een uitgebreid assortiment van cilindertrek-beveiligde platen en biedt een scala aan renovatiesloten. Deze z.g. driepuntsluitingen maken het inbrekers extreem lastig! Een driepuntsluiting wordt door één van onze ervaren monteurs geplaatst d.m.v. een freesmachine en zeer accurate mallen. Deze werkwijze maakt een zeer precieze passing mogelijk waarbij de deur niet uit het kozijn verwijderd hoeft te worden. De oude slotgaten worden zoveel mogelijk gebruikt en vallen weg onder de 1 meter 70 lange nieuwe plaat. De haak en sluitkommen worden in het kozijn gemonteerd. Eventuele gaten worden met twee-componenten plamuur gedicht voor verdere afwerking door de schilder. Geen pensleutels meer, maar één handeling voor het openen van de deur in plaats van drie.

- Altijd aangenomen werk!
- Bestaande sleutels blijven gehandhaafd (bij cilinder aangedreven modellen).
- Standaard uitgevoerd met cilinderkerntrek beveiligde plaat. Een offerte is altijd maatwerk.

Wilt u een collectief vormen voor een aanpak in de straat of in uw woon/appartementencomplex? Al vanaf zeven deelnemers kunt u een collectief vormen met voordeel op de materialen en montage.